25.09.2023 г., 6:20 ч.

Ще чакам само теб 

  Поезия
181 1 0

Никоя друга, защото не съм някой може би и никой

съжалявам, казах много, което не го мислех истински

имаш право да ме наказваш с това жестоко мълчание

малко ще да е дори заради лекомислието ми

 

Знаех, че ще съжалявам преди това да стане

сякаш подсъзнателно го правя - самонаранявам се

истинската болка търся за да творя

Там си някъде, и мисля, и не мога да заспя

 

Ще те видя някой ден, като буря без прогноза

ще чакам само теб, ще позная, че си точно ти за мен

времето тогава ще спре

след болка винаги противоположно следва

 на минорен кръг - мажорен 

 

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??