20.12.2006 г., 14:43 ч.

Ще хапя 

  Поезия
834 0 7
Ще хапя силно!
Ще хапя злобно!
Тъй както хапали са мен...
Прости ми, Боже,
ако можеш,
че с любов съм бил дарен.
Дали обичал съм...
не съм обичал ли?!
Защо живея?...
Сигурно... инат...
Ще хапя силно,
ще хапя злобно...
душата си, по хилавия врат...

© Димитър Ганчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??