14.11.2005 г., 16:37 ч.

Ще ме търсиш 

  Поезия
906 0 0

 

Ще дойде време, ще ме търсиш,
щом почувстваш се сама.

И самота ще те обгръща,

самота без капка жал.

Сама ще страдаш и в съня си,

само мен ще виждаш ти.

За любовта ми ти ще плачеш,

чак до изгрев със сълзи.

 

© Тодор Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??