18.01.2011 г., 16:29 ч.

Ще ме видиш пак 

  Поезия » Любовна
541 0 1

         Далечното минало

За далечното минало нищо не е доказано
и по кой път да тръгнеш не е показано!
Тръгваш по пътека без начало,
но то се е рабрало,
че няма ли начало, няма и край!
Стъпалат водят те до някъде,
но къде отиват те, никой не знае,
но ти слизаш с едно такова спокойствие,
защото знаеш, че има ли начало, има и край!

Има ли смисъл къде водят те?

Вървиш, без посока, без знак,
но знаеш, че ще ме зърнеш пак!!

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??