24.07.2008 г., 13:09 ч.

Ще ми олекне ли 

  Поезия
765 0 18

Ще ми олекне ли, да кажа, че ми писна

от Всичкото, от мене си, дори от тебе?

Е, вярно е, не малко си ми липсвал,

а три години не са никак кратко време...

 

Ще ми олекне ли! Сърцето ми е атмосфера.

Разклатиш ли го, няма да го заболи.

При мисълта за теб, по навик потреперва,

а да знаеш само как от навици горчи...

 

Ще ми олекне ли, да кажа, че ми писна
от вятъра, блуждаещ в тиха самота.
От утре ще съм полетът на птица.
Дори без теб, ще мога да се преродя.

 

С благодарност към Елишка!!!                        

                                    (1)

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??