2.04.2006 г., 0:33 ч.

Ще пазя.. 

  Поезия
645 0 0

                               Ще пазя

                  снимката твоя ,като очите си
                  в сейфа стар далече от сълзите ми..
                  Сърцето с таен код -любов отвори
                  постой така, а после говори.
                  Кажи ми всичко -ей така
                  направо, волна младостта
                  прощава всичко-старостта
                  е съдник, а какво е любовта..?
                  Като птиците свободна тя лети,
                  спокоен пристан търси- не трохи.
                  Не клетка заключена със сто лъжи
                  Не клетви в миг забравени-боли..
                  Постой така, а после говори
                  кажи ми всичко ей така ..

© Стен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??