15.12.2005 г., 20:01 ч.

Ще плача... 

  Поезия
985 0 1
Ще плача,ако си отидеш,
защотото вече няма да съм твоя.
Ще плача,дори ако останеш,
защотото в мислите си ще си с Нея.
Ще плача,ако вече никога не ме целунеш.
Ще плача,дори ако отново го направиш.
Ще плача,ако бързо ме забравиш.
Ще плача,дори ако след Нея
пак мен погалиш.
Ще плача дълго,
цели нощи все за тебе.
Ще плача,когато спиш до Нея,
не до мене.
Ще плача дори ако в топлото легло
се будиш сам.
Ще плача...Защотото няма да съм там!

© Кари Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??