5.12.2005 г., 18:16 ч.

ще плувам с теб 

  Поезия
1222 0 2
  • Ще плувам с теб на онзи остров с палми.
    Ще се гмуркам в синята вода,
    ще се гоним като рибки малки,
    ще тичам боса по брега.
    И слънцето ще ни целува,
    а вятърът ще ни прегръща
    с малка лодчица ще плуваме,
    вълните ще ни връщат.
    Ще се къпеме в любов
    и морето ще преплуваме,
    вятъра ще гоним голи,
    ще се налудуваме.
    Ще плувам с теб на онзи остров с палми,
    с много лодки,пясък и скали,
    вятър ще пилей косите ми,
    погледът ти ще гори.
    Ще плувам с теб и във живота,
    и в измислено море,
    ще те обичам много,много,
    с цялото сърце!

© Людмила Зарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря!
  • Ще плувам с теб на онзи остров с палми,
    с много лодки,пясък и скали,
    ще те обичам много,много,
    с цялото сърце!
    Хубаво рисуваш с думи ,Люси!:
Предложения
: ??:??