11.03.2012 г., 14:58 ч.

Ще се намери някой луд 

  Поезия » Любовна
902 0 0

Ще се намери някой луд да оправдае
цензурата в моите гърди.
Да я приема и дори обича,
макар да го ранява и боли.

Ще се намери някой луд да се опълчи
на древния ми женски гняв,
да бори и препъва злите
безчестни хора в моя свят.

Ще се намери тоя луд да ме обича
по-силно и от мен самата,
да ме приема горделива
и тросната, и арогантна.

Ще се намерим с моя луд да се прегърнем,
защото търсенето ще е дълго,
а най-светло става ти, когато
цял живот си бил на тъмно.

© Милица Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??