2.10.2006 г., 14:27 ч.

ЩЕ СИ САМО МОЙ 

  Поезия
728 1 10

Желая те в моите мигове,

желая да съм с теб завинаги,

желая те в сънищата си,

желая да си всеки миг до мене...

 

Не желая да съм с друг,

Не желая да съм сама,

Не желая да ме има друг,

Не желая да те загубя за нищо на света...

 

Желая те, защото те обичам,

Желая да си само мой,

Желая те, защото не си ми безразличен,

Желая те, защото си незаменим...

 

Не желая с друга да те виждам,

Не желая друг да ме плени,

Не желая с други да се виждам,

Не желая с друга да си ти...

© Силвия Герджикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??