Ще си спомням ли нещо след съня?
Или той ще изчезне
като дума върху пясъка-
Отмиват я морските вълни
и отнасят
Към далечни,
забравени дълбини
Ще си спомням ли нещо след съня
Или всичко ще потъне
пак във тъмнина
Сякаш никога не го е имало-
Празна страница
в празното минало
© Любомира Нанева Всички права запазени