ЩЕ СТАНЕ
Ще галя косите ти, докато спиш,
но ръцете ми пречат /или ноктите/
Ще целувам очите ти, докато спиш,
но съм пиян /ракията е виновна/
Ще те гледам, докато спиш,
но красотата ти ме заслепява :)
Ще изплета чорапи, докато спиш,
но преждата се свърши /молците са виновни/
Ще сготвя пиле, докато спиш,
но то се спаружи /епидемията е виновна/
Ще изчистя пода, докато спиш,
но прахосмукачката ме глътна
/казвах ти да не взимаме толкова мощна/ ;)
© Бисер Дръпничорапчев Всички права запазени