19.11.2011 г., 16:34 ч.

Ще те намеря 

  Поезия
558 0 8

Ще те намеря

 

Ще те намеря пак

и ще ухаеш като мак.

Нежен и млад с твоя знак.

Сигнал или сирена - пак ще бъде в мрак!

 

И да не е на  този свят.

Сред музика и светлина!

Ще бъдем млади сред цвят!

Ще те намеря в  тишина!

 

Картини ще творим прекрасни!

С чудни  същества добротворни.

Ще те намеря пак

и аз ще съм като маг!

 

С веселба и ярка светлина.

Ще запаля искрица живина.

Обещавам - ще те намеря!

Дори да е на другата Земя!

 

 

 

 

 

 

© Мина Конарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??