18.08.2007 г., 15:58 ч.

Ще те намеря 

  Поезия
779 0 3
Не разбирам как се случи така,
че намерих аз любовта...
Преди още да съм те видяла
се влюбих до полуда!
В сънищата ме навестяваше
и "Обичам те" ти изричаше!
Не знаех кой си и къде си,
но знаех,че си някъде там
и че също като мен си сам...
Ти беше навсякъде около мен,
беше в морето,което се бушува,
беше в сърцето ми,което те сънува.
Беше във вятъра необуздан
и искаше любов да ти дам.
Ще те намеря където и да си,
само търпение трябва да имаш ти!

© Оля Валериева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??