2.11.2022 г., 12:00 ч.

Ще те обичам 

  Поезия » Любовна
398 0 0

Ще те обичам…

 

Ще те обичам,

винаги ще те обичам!

Каквото и да стане,

не може да ни раздели!

В душата си ще нося

само тебе.

Сърцето ми

само тебе ще зове.

Ще те обичам,

ще те обичам.

Безкрайно дълго време -

милиони векове!

Дори на атоми да

станем,

дори да полетим

към безкрая.

Ще те обичам аз,

ще те обичам.

Дори да те няма,

дори да си

на атомно ниво,

ще те създам отново,

За да те обичам!

За да те обичам,

ще те извая

© Валентин Кабакчиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??