29.07.2007 г., 19:18 ч.

Ще те потърся... 

  Поезия
558 0 4
 

Ще те потърся, макар и да не знам

дали изобщо има те,

ще те потърся в погледа ти ням,

който сама създадох в сенките!


Ще те потърся, макар и без надежда,

ще те потърся в облаци от страх,

ще смъкна гордо мрачната одежда

и пак ще те потърся в светъл прах.


Ще търся спасение с всички мои сили,

ще търся теб, докато те намеря

и ще оттръгна вещиците в мен се впили,

крилете си над мрака ще разперя!


И ще избягам, търсейки те!

Светове и химери след мене ще срина...

ще искам да съм жива, молейки се:

дано да те има... Дано да те има!!!

© Йоанна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??