13.12.2006 г., 0:32 ч.

Ще те срещна 

  Поезия
917 0 14

Ще те срещна тази нощ в съня си,

плахо ще ти се усмихна,

с нежност ръката ти ще взема

и до сърцето си ще я притисна.

Ще те целуна бавно по челото,

очите твои с устни ще притворя,

в прегръдката ти топла ще притихна

и ще ти кажа, че съм само твоя.

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??