1.05.2006 г., 21:44 ч.

Ще те залича 

  Поезия
748 0 11
Няма цял живот да те обичам,
още утре ще те залича.
Казвам ти го днес, а утре,
тебе жив ще погреба.

Името ти с гума ще изтрия,
ако ще да стане дупка след това.
От сърцето с нож ще те изстържа,
на сърце да не прилича след това.

В душата ми, ако остане спомен,
ще я запаля на мига,
да се превърне в пепел най-накрая,
та да я пръсна по света.

Като пресъхнала река ще стана,
в която няма признак на живот.
Казвам си го днес, но зная,
ще го отложа за следващият си...
живот.

© Росица Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??