ЩЕ ТИ РАЗДАМ
На една любов
Ще ти раздам късче по късче мечтите си
и стремежите свои ще дам...
Ще те окрилят моите блянове,
в слава бляскава ще си огрян.
Ще ти раздам късче по късче сърцето си
и вярата своя ще дам...
Ще препускаш по – бързо от вятъра,
в трудност никога не ще да си сам.
Ще ти раздам късче по късче очите си
и огъня свой ще ти дам...
Ще се будиш окъпан във щастие,
с нежност ласкава ще си облян.
Ще ти раздам и смеха, и надеждите,
и молитвите свои ще дам...
Ти ще бъдеш красиво усещане –
винаги весел и никога сам.
Младостта си на тебе обричам,
светъл празник живота ти да бъде...
Ще ти отдам цялата си същност,
защото друг не искам да обичам.