Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Що е секс?
Сексът, казват, е изкуство!
Секс се прави с много чувство!
Сексът е игра любима
за един, за двама-трима.
В секса смело ти откриваш
туй, облечен, дето скриваш.
Сексът ни успокоява,
освежава, размножава!
Митове за секса – много.
Даже някои са лого:
„Сексът винаги е сластен,
бурен,жарък, сладострастен.
Сексът даже е сеир
за едни, за други - пир
на духа и на телата,
и пожар за сетивата.
Сексът е универсално
средство срещу всичко кално.
Той калта от теб измива
и... със нова те залива...
Сексът, манипулативен,
е технично много дивен.
Прави се със демокрация,
даже и със цяла нация.
Сексът е приоритет!
Затуй давай по-напред
смело да се насексИм!
После спора ще решим.
Сексът е създал света!
Как без секс да устоят
тварите човешки, голи,
на несгоди и неволи?!
© Надежда Борисова Всички права запазени
Разсмя ме!