17.12.2013 г., 22:03 ч.  

Що е това любов? 

  Поезия
488 0 1

Някога обичал ли си толкова силно,

че да не можеш да дишаш, когато не си с човека?

Чувствам се толкова дебилно

в тази смешна, любовна библиотека.

 

Просто трябва да остана жива,

кротка и вежлива.

Аз съм тъй тъжна и наранена,

стоя на терасата си... мрачна, вцепенена.

 

© Мъченик на Изкуството Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??