24.08.2006 г., 1:20 ч.

Щом няма да си мой 

  Поезия
747 0 3
Щом никога повече няма да си мой,
едно последно желание ми изпълни,
за последен път,както преди,нежно ме прегърни.
Намажи устните си с отрова,а после ме целуни,
искам да умра в ръцете ти!
Красива ще е смъртта ми,
щом сърцето ми ще спре да тупти в ръцете ти,
щом от устните ти ще умра,
ще бъда доволна,
щом не мога да те имам вече никога!

© Елена Панова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??