7.04.2009 г., 20:42 ч.

Щом усещам болка 

  Поезия
768 0 2

Опитвам се

да стъпя на земята

без страх от

скритата ù сила.

Сама се мъча

да съм си приятел,

поуките във

грешките открила.

Крилата си

опърлени превързах.

С очи прострелвам

смело хоризонта.

Зараствам бавно,

но защо ми е да бързам?

Знам, че съм жива,

щом усещам болка.

© Красимира Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??