Тази вечер ми се прииска...
да бия камбаната живот!
И на всички да разкрия
какво е истински живот.
Но нещо в сърцето ми напомни,
че вяра трудно се кове...
че лесно пошлото се прави,
а доброто трудно се зове.
А облаците са морето...
в което къпем своите звезди
дали са загубили мечтите
или вярваме на нечии лъжи.
Тази вечер ми се прииска
да бъда аз себе си без грях.
Да кажа на Света, да изкрещя:
ти мой си... и те обичам.
© Ангел Всички права запазени