15.02.2009 г., 22:04 ч.

Щом затворя очи, в мен се буди 

  Поезия
740 0 10

Той идва често. В съня  ми.

В шепа ръката ми дълго държи,

ритуално ме гали... и целува така.

В тихо мълчание, с очи ме обича,

усмихва се... и е някак различен.

Потаен е... и волен и силен.

С нежни чувства в душата ми броди,

без пощада ми спира дъха.

...

Щом затворя очи, в мен се буди.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??