28.10.2016 г., 7:51 ч.

Силуети 

  Поезия
381 1 0

Палиш цигара
Пушиш
В пушека виждаш силует 
Виждаш нея
Цялото ù тяло 
В различни форми 
В различни пози
Запазени за теб

 

А аз стоя до теб
Приятели сме си
И аз гледам пушека 
От твоята цигара
И не разбирам как всеки път

в сивото виждаш всички нейни

ярки като косата ù нюанси

© Ally Angelova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??