19.05.2010 г., 12:33 ч.

Син 

  Поезия
481 0 0

 

                                На сина ми Тони

 

Моето малко момче

вече е станало мъж -

няма протрити колене...

Как порасна изведнъж!

Струва си всяка секунда,

всяка пролята сълза,

всяка безсънна минута,

всяка радост и тъга.

Щом като думата  „ Мамо”

все така нежно звучи,

пред мене изникват само

две скъпи  топли очи.

© Зл Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??