31.03.2006 г., 23:45 ч.

Сини очи 

  Поезия
1671 0 1
Когато тъга склонила е твоята душа
Спомни си за мен. За моите сини очи
Те вдъхват вяра и мечти

Когато болка обзела е твоето сърце
Спомни си за мен. За моите сини очи
Те даряват спокойствие и топлина

Когато смисъл за живот изгубиш ти
Спомни си за мен. За моите сини очи
Те излъчват сила и увереност

Когато нямаш сили напред да продължиш
Спомни си за мен. За моите сини очи
Те изразяват радост и надежда

Но влюбиш ли се ти в нечии други очи
Забрави за мен и за моите сини очи

© Последна Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??