16.06.2007 г., 0:54 ч.

сини очи 

  Поезия
8720 1 9
 

Поглеждам към луната и всички звезди,

а те блестят като твоите сини очи.

Сини са, като синьото в небето

и дълбоки, като най-дълбокото в морето.

Гледаш в сянката на гъстите ресници

и проблясват чудните зеници,

много топли са и много красиви,

реални са, истински и живи.

Искам ги, обичам ги и ги сънувам,

че се оглеждам в тях и ги целувам.

Щастливите ми мигове са с тия очи,

когато виждам в тях любов да пламти.

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??