27.03.2007 г., 9:58 ч.

Сиви електрони.. 

  Поезия
487 0 3
Сиви елекрони
притъмняват съзнанието ми.
Не мисля за нищо,
а и вече не искам,
защото вятъра отмива миналото,
а бъдещето е още далече.

Не искам да вярвам.
Не искам да чувствам,
защото се разлагам
и не мога да ти позволя
да ме видиш такава,
защото в мен е изкуството,
а забравих как се рисува.

                01.09.2006

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??