Дъхът ми е скрежасал
А толкова горещо е сега
Не мога да си обясня
Това явление,
Докато вървях сама през тишината
Дочувах стъпките на времето
А то студено ме препъна,
Реши да спре и да не търси повече морето,
защото себе си откри във мойто его.
© Илияна Димова Всички права запазени