5.05.2007 г., 13:39 ч.

СКРИТА ОБИЧ 

  Поезия
463 0 0
Обичам те и винаги ще те обичам,
боли ме, че не мога да ти го призная.
Искам да съм с теб и се заричам,
че ще съм твоя аз до края.
А ти обичаш ли ме толкова, колкото и аз?
Може би, как искам в това да вярвам.
Но питам се: надежда има ли за нас?
И колко ли ще продължи любовта,
когато си до мен, изчезва самотата.
Искам да съм с теб - това е отредено от съдбата.

© Кики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??