8.09.2016 г., 17:59 ч.

Скрити пътеки 

  Поезия » Любовна
547 0 3

 

Всеки има някой, когото няма,
скрит в най-тъмните нежни покои.
И когато остане сам в мрака,
взима късче от немите спомени.

 

А там, в тишината на скрити пътеки,
обладан от тихо обричане,
търси образа мил до жадуване,
сред измислени порои обичани.

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??