2.08.2006 г., 16:39 ч.

Сладка Любов 

  Поезия
1358 0 1

В сърцето ми влизаш, като хала,
дъха ми спираш за миг,
пулса ми бързо ускоряваш,
а после се изпаряваш като... дим.
Ти си нещо върховно и страстно,
ти си чудо,
ти, мое щастие сладко,
теб, само теб обичам в света.
На всяка пожелавам такъв като тебе
да я дарява с цялата си любов,
от щастие тя да изгаря,
да бъде Вечно жива тази Любов!

© Даниела Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??