17.07.2010 г., 10:55 ч.

Сладкишов Купидон 

  Поезия » Пародии
860 0 17

 

На парти с
непознати
се случва
и така…
Усмихваш се
и разговаряш,
и минала е
вечерта.
А две очи,
следили
присъствието
мое там,
се озоваха 
със текила
в дома ми,
в моя храм.
Възпитано, но 
и с респект,
поканих 
новия си
гост
и заговорихме
за време,
за работа и…
безлюбов.
Така и не
разбрахме
как утрото
дойде.
Предложих му
кафе и сложих...
приготвено 
от мен парфе.
………………
След парти с
непознати
се случва 
и така…
 

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??