6.11.2005 г., 7:57 ч.

СЛАДКИЯТ НИ ГРЯХ 

  Поезия
965 0 1
Всичко започна с нашата грешна любов,
всичко започна с тайните срещи,
всичко започна с целувките страстни,
криещи много любов.

Всичко эапочна с нашето бягство,
далече от всичко и всички,
готови света да обърнем,
но любовта да запазим.

С нас вэехме и мойто невръстно дете,
което за първи път каза - татко на теб,
греха ни постави начало
на нашето ново семейство.

Не мина година, роди ни се син
не минаха две -
дъщеря ни проплака в родилният дом.
Ето плодовете на нашата грешна любов.





© Моника Николаева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??