12.02.2011 г., 16:09 ч.

Сладко умиране 

  Поезия » Еротична
1045 0 1

Плъзгаш нажежени ръце

по голото ми тяло.

Дъхът ти - вулкан

лиже лицето ми.

Устните ти - хищно

хапят плътта ми.

Очите ти - хипнотизиращи

ме поглъщат.

Властно ме любиш.

Издигаш ме над вълни,

политам към небеса,

изгаряш ме в страстта си.

... колко е сладко умирането.

© Марушка Р. Шабах Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??