О, Комунизъм!
славна идеология, ти ще пребъдеш,
вечно ще те следваме, няма да те предадем,
До славни върхове ще ни заведеш!
Ще покажем на разлигавените западняци
що за славна сила си.
Панталон, риза и вратовръзка ще сложим,
конец ще сложим та техните стиловици!
Мислят си че са много единни,
ще им покажем що е единство!
Пролетарията ще съживи сили старинни,
и теб, о комунизъм, вечно ще славим!
Слава на тебе, славно ти бъдеще,
Слава на комунизма!
© Комунизъм Комунистически Всички права запазени