23.07.2011 г., 11:25 ч.

След 10 години (брак) 

  Поезия » Хумористична
1740 0 5

Много ли са 10 години?

Достатъчно – за да не минем без промени.

 

ТИ - вече със ситни бръчици над очите.

АЗ - с побелели коси над ушите.

ТИ - се оплакваш от болки в главата.

АЗ - от разширени вени по краката.

 

В МЕН - авантюристичното леко се е скрило.

В ТЕБ - безгрижието също се е покрило.

През деня приемаме стрес в немалки дози.

Вечер намаляват експериментите в различни пози.

 

АЗ - е  достатъчно да се събуждам с твоята усмивка сутринта.

ТИ - все още се кефиш на “черния ми хумор” вечерта.

 

ТИ се надяваш да участваш на латино-танци в “Албена”

АЗ да спечеля някой бридж турнир и на световна сцена.

 

Най-важното е да са живи  надеждите и мечтите.

И докато те са с нас – щастливи ще са дните.

© Евгени Генчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??