13.06.2018 г., 19:55 ч.

След 

  Поезия
522 1 0

Преди теб... беше тъжно, мрачно, сиво.
Преди теб... сякаш след пожар, всичко беше черно, прашно, гнило.
Преди теб... да се усмихвам аз не знаех как.
И преди теб... живеех напразно и във вечен ад.
Но срещнах твоите очи... дълбоки, ярки и зелени.
Очи... така пъстри, красиви и засмени.
След теб научих се да дишам, да живея.
След теб научих се да съм себе си и да се смея.
След теб само щастие и любов строят от мен.
С теб се чувствам цяла... жива... всеки ден!

                                   

© Меги Матева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??