23.04.2023 г., 20:58 ч.

След бурите 

  Поезия
368 1 2

Бурята в душата ми притихва
и чувам тъжен тон от нежна песен.
На съдбата вече само се усмихвам
и вярвам, че животът е чудесен!

Не оплаквам миналото време,
все по-малко вече се гневя.
Дори никога да не забравя тебе,
зная, че все някога ще си простя!

Благодаря за бурите в душата си,
без тях не би пораснала така.
Не съжалявам за грешките в делата си,
само те ме учат да вървя!


© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря сърдечно, Ивита! 🥰🙏
  • Крехки сме! Но само бурите правят крилата ни силни!
    Хареса ми тази твоя откровена изповед, Гале. Много ми хареса!
Предложения
: ??:??