22.04.2007 г., 10:37 ч.

След Любовта... 

  Поезия
768 0 3
... но след Любовта душата извехтява,
разронена надеждата се стели из прахта...
и Лъч след Лъч над нея подминават,
безсилни да дарят дори и капка топлина...

... но след Любовта сърцето закърнява,
опустял животът се превръща в тегоба...
и ни Смехът... и ни Цветята...
са способни да дарят дори и капка топлина...

... но след Любовта студът те завладява,
неспирна болката разкъсва ти плътта...
и дори в прегръдка на Приятел
през теб не преминава дори и капка топлина...

© Атанас Баротов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??