23.12.2009 г., 23:15 ч.

След мен 

  Поезия
665 1 1



Всяка сутрин ще очакваш да чуеш гласа ми,
както досега...
Всяка минута ще поглеждаш телефона,
дали не съм ти писала?
Ще искаш с мен да споделиш деня,
както досега...
Всяка вечер ще чакаш моето "лека нощ, мило".

Сигурна сън, че ще плачеш после ти...
Сигурна съм, че ще търсиш жадно мен...
Сигурна съм, ще искаш усмивката ми...
ще копнееш... да ти върна живота.

Какво? Какво... те очаква след мен?
Знаеш ли? Вече почувства ли?

След огън - има само пепел.
След буря - има само пустош.
Вярвай ми!

Ден след ден, нощ след нощ... просто се изгубваш.
Само студ и мрак обзема сърцето ти.
И започваш да се питаш - дали обичал си някога?
Дали Аз съм била тази, която е топлила сърцето ти?
Дали Аз съм била тази, която си сънувал нощем?
Дали Аз съм била тази, заради която си живял?

Сигурна съм, че ще плачеш после ти...
Сигурна съм, че ще търсиш жадно мен...
Сигурна съм, ще искаш усмивката ми...
ще копнееш... да ти върна живота.

Какво? Какво... те очаква след мен?
Знаеш ли? Вече почувства ли?

© Стела Раденкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??