13.09.2020 г., 14:01 ч.

След нас 

  Поезия » Гражданска
348 3 0

След нас

 

След нас ще има изгреви красиви,

ще има нощи със безброй звезди.

Ще има залези със пламъци игриви

и хора със несбъднати мечти!

 

След нас ще има срещи и раздели,

омраза, злоба, завист и сълзи,

но ние своя път ще сме поели

към Рая или Ада може би!

 

Където и да е ще бъде краят

на един живот, една съдба.

За нас поне децата ни да знаят!

Да помнят свойте майка и баща!

 

Едва ли! Те живеят в друго време,

светът е друг-и алчен, и жесток!

От тях животът своето ще вземе

и ще даде на всекиго урок!

 

След нас любов ще има, ще живее

защото тя в сърцата е една!

Ще плаче някой, другият ще пее.

Всеки е със своята съдба!

 

12.09.2020 г.21ч.19м.

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??