4.01.2019 г., 22:42 ч.

След празника 

  Поезия » Хумористична
412 1 3

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

 СЛЕД ПРАЗНИКА

 

Тътен глух разбуди мрака,

сетне гръмко излетя,

като щурмов изстребител

собствената ми пръдня.

 

Казус трябва да решавам,

да ставам, или да се излежавам,

а времето тече, не чака,

излиза от тунела влака.

 

Бързо стигам до кенефа,

сядам и ега си кефа !!!!

От дълбините на червата

се изсипаха ...нещата.

 

И тука братче е бедата,

как  да пусна аз водата?

Че след снощния запой

що вкусотия беше там,

чак иде ми да ги изям.

 

Пържолки, раци и сърмички

гарнирани със наденички,

суджуци, сирене, хайвер,

туршийка от карфиол с пипер

и всичко що душа е дала

ще отиде във канала.

 

Гледам таз купчинка малка

и се чеша по главата,

как във нея се събра

половината  заплата???

 

Весо 03.01.2018г.

© Веселин Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хахаха...мерси за съвета Стойчо. В нашия край "армеевата чорба" я правим от зельов сок, ситно нарязан праз и натрошена люта чушка. /Бульон трезве/ . Пепи, благодаря ти че успя да издържиш до края. Хахахаха..... поздрави, наздраве и от мен.
  • То винаги така става😆ама нищо де! Поздрави и наздраве!
  • Пийте една армеева чорба!😅
Предложения
: ??:??