27.06.2012 г., 0:04 ч.

След земетресението 

  Поезия » Пародии
778 0 0

След земетресението

(Пернишко хайку)

 

Никакви картофки, никаква салата.

Кебапче на вилица и бира в ръката.

А пък масата, нека се клати.

Ега ти кефа, ега ти.

© Иван Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??