28.09.2020 г., 1:02 ч.

Случайност 

  Поезия
353 1 1

Ти вярваш ли в случайността?

Защото неслучайно ще ти кажа,
че не случайност ни събра
и че Случайност е другото име на Съдба.
По съдба на пътя ми застана,
по съдба изписах те в слова.
В случайности не вярвам,
защото съм голяма,
а ти случайно уж, в мен се припозна. 
И как така ще подминеш таз съдба?!
Да не би случайно да си вярваш?
Това е на живота най-любимата игра
и от старта й не можеш да избягаш!

 

© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Случайно ли е, че има толкова "случайности"..
Предложения
: ??:??