22.07.2007 г., 22:21 ч.

Случайност или...? 

  Поезия
819 1 1
Случайността ме срещна
просто ей така,
помаха ми с ръка за добре дошла.
Случайност ли беше? -
 или съдбата проклета
пак си правеше шега
с моята проста особа!

© Юлия Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??