21.08.2007 г., 22:42 ч.

СЛУЧКА!  

  Поезия
612 0 7
                                                   
                                         СЛУЧКА!
                                     (почти детско)

                      
                 Днеска слънчице чудесно
                 облаче с лъчите плесна!
                 Облачко се натъжи
                 и зарони рой сълзи!
           
                 Мило облаче поспри
                 и сълзите избърши!
                 Слънчицето е готово
                 да играете отново!

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??