4.12.2012 г., 19:07 ч.

Слухове, слухове... 

  Поезия » Хумористична
572 0 3

След избора почва голямата драма,

Във Вашингтон Бойко е гост на Обама.

Говорят, че щял да го кани на мач,

нали премиерът е супер играч…

 

Че път ще строи, пък други шептят.

Известен е Бойко по целия свят.

Не страната е важна, а самата осанка,

а Премиерът е фактор и никога сянка!

 

Чува се слух дори и за смяна -

премиер да ни стане самият Обама.

Не вярвам на слухове с тъмно лице.

Бойко е ГЕРБ, а не ДПС!

 

Нека завиждат ни всички страни.

Днес до Обама Бойко стои!

Утре ще кажат какво са решили,

дано да го чуем имаме сили!

 

Светът е опулен, че ние сме там.

Логика нямало, казват, и грам.

Но кой днес преследва нормални неща?

Обама желае Балканска звезда.

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??